}

Open Position

Codaxy praksa

Praksa je namijenjena za studente 3. i 4. godine fakulteta. Ako si osoba koja je strastvena u vezi tehnologije, voliš rješavati probleme i imaš želju da se usavršavaš, onda si idealan kandidat!

Cilj ove inicijative je da pružimo priliku mladim ljudima da uče uz nas i steknu uvid iz prve ruke kako izgleda biti dio tima, raditi na projektu u realnom radnom okruženju i po aktuelnim metodologijama. Za najbolje kandidate ostaje mogućnost part-time ili full-time zaposlenja.

Upoznajte Codaxy

Nakon više od deset godina iskustva u razvoju softvera za kompanije širom Amerike, Australije i EU, znamo da samo tim posvećenih i zadovoljnih ljudi može da razvija softver po najvišim standardima.

Zbog toga podržavamo naše zaposlene da budu najbolji u svojoj struci, pružajući dobre radne uslove, balans posla i života, konkurentne finansijske uslove, podsticaje za učenje i naravno, druženje.

O projektu i tehnologijama

Praksa će se fokusirati na razvoj IoT projekta, u sklopu kojeg će se razvijati CX web aplikacija koja komunicira sa .Net backend-om.

Tokom prakse, studenti će imati priliku da se upoznaju sa tehnologijama koje su aktuelne u našoj kompaniji, kao na primjer EF Core, PostgreSQL baza podataka, Automapper.

Zajedno sa našim mentorima ćemo proći kroz proces osmišljanja arhitekture, korisničkog interfejsa te same implementacije funkcionalnosti. Planirano je upoznavanje sa SCRUM metodologijom rada, koju ćemo koristiti u toku izrade projekta.

Tehnologije koje ćemo koristiti:

  • CxJS
  • C# .NET
  • EF Core
  • PostgreSQL
  • Automapper
  • Dependency Injection
  • MQTT
  • SignalR (opciono)

O praksi

Praksa će se odvijati u našim kancelarijama u zgradi Euroherca (na 7. spratu preko puta Delte) i trajaće od 10. jula do 4. avgusta radnim danima kroz puno radno vrijeme. U sklopu rada biće obezbijeđeni obroci u restoranu zgrade.

Prije početka rada na projektima biće održana kratka obuka i upoznavanje sa tehnologijama, metodologijom rada i projekt menadžmentom. U toku rada na projektu biće obezbijeđena pomoć mentora.

Po završetku ili u toku prakse slijedi neizostavno veliko druženje sa čitavom Codaxy ekipom.

Kako se prijaviti

Pošalji prijavu na [email protected] sa CV-jem i kratkim sažetkom dosadašnjeg iskustva u programiranju. Dodaj i link za svoj GitHub profil, ako ga imaš. Naš tim će ti se javiti i zakazati termin za razgovor i tehnički intervju.

Po završetku procesa selekcije, javićemo se svim kandidatima sa odlukom, a izabranim polaznicima sa pozivom na Codaxy praksu i daljim uputstvima. Broj mjesta je ograničen.

Rok za prijave je do 20. maja.