Open Position

Codaxy praksa

Praksa je namijenjena za studente 3. i 4. godine Elektrotehničkog fakulteta. Ako si osoba koja je strastvena u vezi tehnologije, voliš rješavati probleme i imaš želju da se usavršavaš, onda si idealan kandidat!

Cilj ove inicijative je da pružimo priliku mladim ljudima da uče uz nas i steknu uvid iz prve ruke kako izgleda biti dio tima, raditi na projektu u realnom radnom okruženju i po aktuelnim metodologijama. Za najbolje kandidate ostaje mogućnost part-time ili full-time zaposlenja.

Upoznajte Codaxy

Nakon više od deset godina iskustva u razvoju softvera za kompanije širom Amerike, Australije i EU, znamo da samo tim posvećenih i zadovoljnih ljudi može da razvija softver po najvišim standardima. Zbog toga podržavamo naše zaposlene da budu najbolji u svojoj struci, pružajući dobre radne uslove, balans posla i života, konkurentne finansijske uslove, podsticaje za učenje i naravno, druženje.

O projektu i tehnologijama

Učesnici će biti podijeljeni u nekoliko timova koji rade na različitim projektima. Projekti će biti web ili mobilne aplikacije sa API backend-om i bazom podataka.

U toku prakse koristiće se tehnologije poput:

  • .NET (WebAPI, Entity framework)
  • JavaScript (React, CxJS)
  • Webpack/Babel
  • SQL Server/PostgreSQL
  • Tailwind CSS
  • Docker
  • GitHub
  • Google Cloud
  • YouTrack

Sa kojim tehnologijama će biti dodira zavisi od projekta i back-end/front-end/full-stack orijentaciji polaznika.

O praksi

Praksa će se odvijati u našim kancelarijama u zgradi Euroherca (na 7. spratu preko puta Delte) i trajaće od 4. do 28. jula radnim danima kroz puno radno vrijeme. U sklopu rada biće obezbijeđeni obroci u restoranu zgrade.

Prije početka rada na projektima biće održana kratka obuka i upoznavanje sa tehnologijama, metodologijom rada i projekt menadžmentom. U toku rada na projektu biće obezbijeđena pomoć mentora.

Po završetku ili u toku prakse slijedi neizostavno veliko druženje sa čitavom Codaxy ekipom.

Kako se prijaviti

Pošalji prijavu na [email protected] sa CV-jem i kratkim sažetkom dosadašnjeg iskustva u programiranju. Dodaj i link za svoj GitHub profil, ako ga imaš. Naš tim će ti se javiti i zakazati termin za razgovor i tehnički intervju.

Po završetku procesa selekcije, javićemo se svim kandidatima sa odlukom, a izabranim polaznicima sa pozivom na Codaxy praksu i daljim uputstvima. Broj mjesta je ograničen.

Rok za prijave je do 1. Juna.